BENEFICII

O echipă de profesioniști care facilitează accesul la competențe medicale de top, utilizând tehnologia pentru a contribui la creșterea calitatății vieții și a sănătății oamenilor.

 

Pentru sănătatea și siguranța ta!

Informații securizate

Platforma este aliniată la cerințele GDRP și folosește tehnologie de criptare și securizare a datelor la nivelul celor folosite de instituțiile bancare.

Profesioniștii DOXTAR

Medicii cu care colaborăm pe platforma DOXTAR sunt specialiști cu înalte calificări profesionale, din România și din comunitatea medicală internațională. Ne bucurăm să aflăm cum te ajută aplicația și medicii noștri și poți evalua tu însuți medicul cu care ai intrat in contact.

Facilitare

Când este vorba despre sănătate, timpul contează! Serviciile noastre sunt accesibile de oriunde, oricând, pentru orice categorie de utilizatori. La aceleași standard profesionale și ușor de accesat, indiferent de competențele digitale ale utilizatorilor.

Echipa DOXTAR

Proiectul DOXTAR face parte din soluțiile de inovație pentru sănătate dezvoltate de o echipa antreprenoriala cu expertiza pe zona de digitalizare și își propune să faciliteze accesul la servicii medicale de top, utilizând tehnologia pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și nivelul de dezvoltare al comunităților din România.