Comunitate

Platforma DOXTAR reunește o echipă de medici cu reputație și competențe de top, pregătiți să acorde suport și sfat medical pacienților din toată țara.

Ne bucurăm să contribuim prin tot ceea ce facem îmbunătățirea calității vieții oamenilor cu care interacționăm, iar pentru a duce demersul nostru cu care interacționăm, iar pentru a duce demersul nostru mai departe, am dezvoltat în cadrul proiectului DOXTAR și o componentă socială.

Pentru a susține comunitatea și pe cei mai tineri membri ai ei, facilităm accesul gratuit la a doua opinie și evaluarea dosarelor medicale ale pacienților până în 12 ani suspecți de afecțiuni oncologice, prin intermediul organizațiilor și instituțiilor partenere – Institutul Oncologic din Cluj-Napoca și Asociația Little People.

Întrebări frecvente

Ce este DOXTAR ?

DOXTAR este o aplicație prin intermediul căreia veți putea accesa servicii medicale de specialitate, pentru confirmarea unui diagnostic inițial (second opinion), fără a fi necesară deplasarea la un centru medical. DOXTAR este, de asemenea, locul unde îți poți păstra, în mod complet securizat, documentele medicale personale, structurate într-un dosar pe care doar tu îl poți accesa. 

Cum sunt selectați medicii specialişti ?

Medicii cu care colaborăm pe platforma DOXTAR sunt specialiști cu înalte calificări profesionale, din România și din comunitatea medicală internațională. Ne bucurăm să aflăm cum te ajută aplicația și medicii noștri și poți evalua tu însuți medicul cu care ai intrat in contact.

Cum funcționează DOXTAR ?

Când este vorba despre sănătate, timpul contează! Serviciile noastre sunt accesibile de oriunde, oricând, pentru orice categorie de utilizatori. La aceleași standard profesionale și ușor de accesat, indiferent de competențele digitale ale utilizatorilor.

Cum fac atunci când nu știu de care specializare medicală aparține problema mea de sănătate ?

Proiectul DOXTAR face parte din soluțiile de inovație pentru sănătate dezvoltate de o echipa antreprenoriala cu expertiza pe zona de digitalizare și își propune să faciliteze accesul la servicii medicale de top, utilizând tehnologia pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și nivelul de dezvoltare al comunităților din România.

Contactați-ne

Informații de contact

CONTACT

Mario De Mezzo

TELEFON

+40 722 368 120

Ai nevoie de o opinie medicală ?

Echipa noastră de specialiști este pregătită să vină în ajutor.