CINE SUNTEM ?

O echipă de profesioniști care facilitează accesul la competențe medicale de top, utilizând tehnologia pentru a contribui la creșterea calitatății vieții și a sănătății oamenilor.

Viziunea

Credem că accesul la sănătate este vital, iar rolul tehnologiei este major când vorbim despre a reduce distanțele, despre a crea punți și căi de acces, despre a economisi timp și, uneori, bani.
Credem că DOXTAR este o dovadă că poți avea acces la medici buni, servicii profesioniste și competențe de top indiferent unde te-ai afla în România și oricând ai nevoie de suport pentru sănătate.

Misiunea

Sănătatea este vitală, iar rolul nostru este acela de facilitare.

 • Selectăm specialiști de top și oferim acces direct la aceștia – totul cu ghidaj gratuit pe parcursul întregului demers, oferit de către medicul generalist DOXTAR.
 • Dezvoltăm echipa medicală, în funcție de acele competențe la care ne confirmați că vă doriți acces.
 • Susținem un stil de viață sănătos și un stil personal de nutriție care să țină cont de nevoile individuale și obiectivele personale: vitaminizare, greutate potrivită, creșterea imunității, activități sportive susținute etc.

Serviciile noastre

A doua opinie medicală
A doua opinie medicală

Poți folosi DOXTAR pentru a obține o părere medicală specializată sau pentru a doua opinie, după ce ai efectuat un control medical. Vezi medicii specialiști DOXTAR!

Interpretare analize
Interpretare analize

Te ajutam în interpretarea analizelor tale medicale: radiografii, RMN-uri, analize de sânge, tratamente medicamentoase etc. Alege medicul cu care doresti să discuți

Dosar Medical Personal
Dosar Medical Personal

Arhiva ta personală de investigații și rezultate medicale. Dosarul tau medical ultrasecurizat, pe care doar tu îl poți accesa în siguranță,oricând și oriunde ai fi!

Plan de sănătate și nutriție
Plan de sănătate și nutriție

Construim împreună planul tău de viață sănătoasă. Suntem alături de tine și te susținem la fiecare pas ! Ai acces instant la consultantă și tratament personalizat.

România, în cifre

  • În România, unui medic de familie îi revin, în medie, peste 1.700 de locuitori, cu o pondere mai mare în mediul rural, iar în cazul asistenţei medicale în cabinetele de specialitate, numărul depășește 1.800 de persoane.
  • Una din cinci persoane de peste 65 de ani nu reusește să ajungă la un consult medical pe parcursul unui an, ceea ce semnalează accesibilitatea scăzută la serviciile medicale.
  • Peste 14.000 de medici specialiști români au ales în ultimii 10 ani să profeseze în străinătate.
  • La capitolul “Sume acordate de statele UE pentru sănătate”, România se situează pe locul 13 în topul țărilor membre ale Uniunii.
Ungaria
592euro
Polonia
520euro
Bulgaria
343euro
Romania
340euro

Ai nevoie de a doua opinie medicală?

Echipa noastră de specialiști este pregatită să îți vină în ajutor.