Ce facem?

Doxtar este o platformă care oferă pacienților români acces rapid la servicii de evaluare medicală la distanță și telemedicină, eliminând riscurile expunerii sociale pentru cazurile ne-critice. Platforma își propune să îmbunătățescă prin intermediul tehnologiei accesul tuturor românilor la servicii medicale, contribuind la creșterea calității vieții, dar și la păstrarea sănătății oamenilor printr-o mai bună și solidă fundamentare a deciziilor medicale importante.

Cine suntem?

Doxtar este un proiect dezvoltat de Life Is Hard, una dintre primele companii românești de IT listate la bursă. Compania a fost inclusă doi ani la rând în Deloitte Fast Technology 50 CET şi Deloitte Fast Technology 500 EMEA.

Compania are un istoric de implicare în proiecte medicale cu componentă socială, fiind autoarea proiectelor Peditel, prima platformă gratuită de pediatrie din România și Donez450.ro, primul proiect românesc online de facilitare a donației de sânge.

Viziune

Credem că orice român are dreptul la servicii medicale de calitate, indiferent de zona geografică în care se află. Dorim să le oferim românilor șansa unui acces mai rapid, mai confortabil și mai puțin costisitor la decizii medicale mai bine fundamentate, prin intermediul tehnologiei de vârf.

Valori

Credem în relații oneste și principiale. Credem în dreptul la sănătate și credem că a lua o decizie medicală cât mai bine fundamentată este parte a acestui drept.

Misiune

Misiunea noastră este să reducem decalajul față de Europa în ceea ce privește accesul românilor la servicii medicale de calitate.