Sunt doctor

Deci ce e Doxtar?

În termeni simpli, e un fel de UBER pentru doctori și pacienți. 

DOXTAR este o platformă online de telemedicină ce intermediază discuții medicale între doctori și pacienți interesați de obținerea unei evaluări medicale la distanță, atât în mod chat cât și în mod audio video. Platforma poate fi accesată fie pe web, fie folosind o aplicație de smartphone, atât de către doctori cât și de către pacienți.

 

De ce are sens să colaborez cu Doxtar?

În primul rând, pentru că poți obține un extra venit lucrând flexibil; în al doilea rând pentru că așa oferi mai multă siguranță și confort pacienților tăi, reducând în același timp riscurile de infectare cu COVID-19 pentru personalul medical de la tine din cabinet. 

Cu Doxtar, poți răspunde pacienților de unde vrei tu, pe un tarif stabilit de tine, direct de pe smartphone sau de la calculator, fie prin teleconferință audio/video în maxim 24 de ore, fie în mod text în urmatoarele 48 de ore de la acceptarea discuției medicale. 

E ca și cum ai avea în smartphone un cabinet virtual, primit la cheie și echipat cu administrator și director de marketing. Noi ne ocupăm de tot procesul administrativ și comunicăm platforma în spațiul public ca să ne asigurăm că există un flux continuu de pacienți pentru “cabinetul tau virtual”, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – prestația ta medicală. 

 

Ce comision practicați?

Comisionul nostru este de 20%+TVA din venitul obținut de tine pe platformă. 

 

Unde găsesc platforma?

Fie pe web, la adresa www.doxtar.ro, fie sub formă de aplicație de smartphone (caută: Doxtar pentru Medic) în magazinele de aplicații Gloogle Play Store (Android) sau Apple App Store (IoS).

 

Care sunt formele contractuale acceptate?

Formele contractuale acceptate sunt următoarele:

  • Cabinet Medical, cu formele: Cabinet medical individual, Cabinete medicale grupate, Cabinete medicale asociate, Societate civilă medicală;
  • Contract Individual. Potrivit legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății (art. 386 alin. 3), medicii au dreptul de a presta serviciile medicale inclusiv în calitate de persoane fizice independente pe bază de contract (deci fără forma cabinetului), cu conditia ca pe lângă apartenența la Colegiului medicilor, medicul să se fi înregistrat și la ANAF. 
  • SRL;

 

Cum începem să lucrăm împreună?

Pentru început avem nevoie de contactul tău. Trimite-ne un mail la [email protected] sau sună-ne la +40 786 225 513 și îți explicăm ce trebuie să faci pentru a deveni partenerul nostru.

În linii mari, noi îți trimitem contractul pe mail spre consultare; dacă ești de acord cu termenii colaborării, o să îți cerem un set de date pe care le vom verifica pentru a valida calitatea ta de medic și dreptul de practică. După validare vei primi contractul de parteneriat semnat de noi prin curier poștal. Îl contrasemnezi, îl remiți în mod gratuit curierului și îți activăm contul.

 

Lucrați și cu rezidenți?

Nu. Lucrăm doar cu medici specialiști (inclusiv cu medici de familie).

 

Ce tarife am voie sa practic in aplicație?

Aplicația nu vă condiționează în materie de tarife practicate. Aveți toata libertatea să vă valorizați munca așa cum credeți de cuviință și să vă stabiliți singur tarifele practicate. Evident, trebuie să țineți cont de tarifele practicate în aplicație de ceilalți doctori cu aceeași specializare, dar și de cererea pentru acest tip de specializare. Plățile se fac la finalul fiecărei luni direct în contul specificat de tine.

 

Lucrați și cu doctori care profesează în prezent în afara granițelor României?

Da, nu contează unde profesezi, atât timp cât ai o diplomă medicală validă, ești medic specialist și ai drept de practică în jurisdicția în care profesezi. E doar mai laborios pentru noi să verificăm datele tale.

 

Ce fac când plec în concediu sau pur și simplu vreau să iau o pauză?

Poți să îți setezi disponibilitatea direct din dashboard. E suficient să pui pe “off” butoanele de “conversație text (chat)” și “Conversație audio-video” și poți să pleci liniștit în vacanță. Nu uita totuși să le pui din nou pe “on” când te întorci!

 

Cine și cum facturează pacienții?

Doxtar e mandatat prin intermediul contractului dintre noi să încaseze bani în numele tău. Din punct de vedere legal, obligația de a facture pacienții este în continuare a ta. Dar dacă îți completezi datele de facturare în profil, facturarea se întâmplă în mod automat, astfel încât tu să te concentrezi pe ce contează cu adevărat – analiza cazurilor pacienților tăi.

 

Pentru orice alte întrebări…

Contactează-ne la [email protected] sau la telefon +40 786 225 513.

Sunt pacient

Deci ce e Doxtar?

În termeni simpli, e un marketplace (un fel de UBER) pentru doctori și pacienți. 

DOXTAR este o platformă online ce intermediază discuții medicale între pacienți interesați de o evaluare medicală la distanță și doctori. Platforma poate fi accesată fie pe web, fie folosind o aplicație de smartphone (Doxtar pentru Pacient).

 

Unde găsesc platforma?

Fie pe web, la adresa www.doxtar.ro, fie sub formă de aplicație de smartphone (caută: Doxtar pentru Pacient) în magazinele de aplicații Google Play Store (Android) sau Apple App Store (iOS).

 

De ce să folosesc Doxtar?

  • Platforma îți oferă acces rapid la doctori de foarte bună calitate, fără sa fii nevoit să te expui riscului de expunere la COVID-19 presupus de o vizită la spital /cabinet; 
  • Platforma e una versatilă, oferindu-ți acces audio / video sau in mod text, intr-o interfață de tip chat;
  • Doxtar elimină costul asociat cu deplasarea fizică și cazarea în proximitatea spitalului sau cabinetului unde lucrează doctorul respectiv. Poți cere o a doua opine medicală din confortul propriei case, fără să fii nevoit să îți iei concediu sau sa pleci de lângă cei dragi. 
  • Doxtar elimină “atențiile”, stresul și riscurile legale asociate acestora.
  • Doxtar îți oferă alternative în materie de doctori și lucru foarte important, discreție și confidențialitate. Știm cât de greu e uneori să găsești un al doilea doctor din aceeași specialitate în aceeași arie geografică care să fie confortabil cu ideea de a oferi o a doua opinie medicală peste un diagnostic pus de un coleg pe care probabil că îl cunoaște personal;

Ce garanție am că persoanele care îmi răspund în aplicație sunt doctori?

Doxtar cere fiecărui partener un set complet de documente medicale ce cuprinde Diploma medicală, Diploma de specialist, Certificatul de membru al Colegiului Medicilor precum și Atestatul anual de liberă practică. Toate aceste date sunt verificate prin intermediul Registrului Medicilor din România sau al Colegiului Medicilor. În egală masură verificam identitatea doctorului folosind atât Cartea de Identitate cât și o fotografie recentă.

 

Cum folosesc platforma?

E foarte simplu – întâi îți faci cont folosind website-ul sau aplicația de mobil; apoi intri în directorul specialității medicale de care ai nevoie și îți alegi un doctor în funcție de tariful acestuia, dar și de experiența și de competențele medicale descrise de profilul său. După ce îl alegi, plătești in siguranță cu cardul folosind un serviciu securizat, iar apoi îi descrii doctorului problema medicală fie intr-o teleconferință audio / video, fie într-o interfață de tip chat în care poți uploada documente medicale. 

Pentru orice alte întrebări…

Contactează-ne la [email protected] sau la telefon +40 786 225 513.