Deci ce e Doxtar?

În termeni simpli, e un fel de UBER pentru doctori și pacienți.

DOXTAR este o platformă online ce intermediază discuții medicale între doctori și pacienți interesați de servicii de evaluare medicală la distanță și telemedicină. Platforma poate fi accesată fie pe web, fie folosind o aplicație de smartphone, atât de către doctori cât și de către pacienți.

 

De ce are sens să colaborez cu Doxtar?

Pentru că poți obține un extra venit lucrând flexibil.

Cu Doxtar, poți răspunde pacienților de unde vrei tu și mai ales când vrei tu în urmatoarele 48 de ore de la acceptarea discuției medicale, pe un tarif stabilit de tine, direct de pe smartphone sau de la calculator.

E ca și cum ai avea în smartphone un cabinet virtual, primit la cheie și echipat cu administrator și director de marketing. Noi ne ocupăm de tot procesul administrativ și comunicăm platforma în spațiul public ca să ne asigurăm că există un flux continuu de pacienți pentru “cabinetul tau virtual”, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – prestația ta medicală.

 

Ce comision practicați?

Comisionul nostru este de 20%+TVA din venitul obținut de tine pe platformă. Plățile se fac lunar, direct în contul specificat de tine.

 

Unde găsesc platforma?

Fie pe web, la adresa www.doxtar.ro, fie sub formă de aplicație de smartphone (caută: Doxtar pentru Medic) în magazinele de aplicații Gloogle Play Store (Android) sau Apple App Store (IoS).

 

Care sunt formele contractuale acceptate?

Formele contractuale acceptate sunt urmatoarele:

  • Cabinet Medical, cu formele: Cabinet medical individual, Cabinete medicale grupate, Cabinete medicale asociate, Societate civilă medicală;
  • Contract Individual. Potrivit legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății (art. 386 alin. 3), medicii au dreptul de a presta serviciile medicale inclusiv în calitate de persoane fizice independente pe bază de contract (deci fără forma cabinetului), cu conditia ca pe lângă apartenența la Colegiului medicilor, medicul să se fi înregistrat și la ANAF.
  • SRL;

 

Cum începem să lucrăm împreună?

Pentru început avem nevoie de contactul tău. Trimite-ne un mail la info@doxtar.ro sau sună-ne la 0723614704 și îți explicăm ce trebuie să faci pentru a deveni partenerul nostru.

În linii mari, noi îți trimitem contractul pe mail spre consultare; dacă ești de acord cu termenii colaborării, o să îți cerem un set de date pe care le vom verifica pentru a valida calitatea ta de medic și dreptul de practică. După validare vei primi contractul de parteneriat semnat de noi prin posta. Îl contrasemnezi, îl trimiți înapoi și îți activăm contul.

 

Lucrați și cu rezidenți?

Nu. Lucrăm doar cu medici specialiști (inclusiv cu medici de familie).

 

Ce tarife am voie sa practic in aplicație?

Aplicația nu vă condiționează în materie de tarife practicate. Aveți toata libertatea să vă valorizați munca așa cum credeți de cuviință și să vă stabiliți singur tarifele practicate. Evident, trebuie să țineți cont de tarifele practicate în aplicație de ceilalți doctori cu aceeași specializare, dar și de cererea pentru acest tip de specializare.

 

Lucrați și cu doctori care profesează în prezent în afara granițelor României?

Da, nu contează unde profesezi, atât timp cât ai o diplomă medicală validă, ești medic specialist și ai drept de practică în jursdicția în care profesezi. E doar mai laborios pentru noi să verificăm datele tale.

 

Pentru orice alte întrebări…

Contactează-ne la info@doxtar.ro sau la telefon 0723614704.

Deci ce e Doxtar?

În termeni simpli, e un fel de UBER pentru doctori și pacienți.

DOXTAR este o platformă online ce intermediază discuții medicale între doctori și pacienți interesați de servicii de evaluare medicală la distanță și telemedicină. Platforma poate fi accesată fie pe web, fie folosind o aplicație de smartphone, atât de către doctori cât și de către pacienți.

 

Unde găsesc platforma?

Fie pe web, la adresa www.doxtar.ro, fie sub formă de aplicație de smartphone (caută: Doxtar pentru pacient) în magazinele de aplicații Gloogle Play Store (Android) sau Apple App Store (IoS).

 

Ce garanție am că persoanele care îmi răspund în aplicație sunt doctori?

Doxtar cere fiecărui partener un set complet de documente medicale ce cupinde Diploma medicala, Diploma de specialist, Certificatul de membru al Colegiului Medicilor precum și Atestatul anual de liberă practică. Toate aceste date sunt verificate prin intermediul Registrului medicilor din România sau a Colegiului Medicilor. In egală masură verificam identitatea doctorului folosind atât Cartea de Identitate cât și o fotografie recentă.

 

Pentru orice alte întrebări…

Contactează-ne la info@doxtar.ro sau la telefon 0723614704.